Maak kennis met ons zeilschoolteam!

Peter de Wit, opleider en trainer, is al 50 jaar de trotse en inspirerende zeilschoolhouder van Zeilschool Aalsmeer. Sinds 1 januari 2018 is zijn dochter Famke de Wit mede-eigenaar.

Onze zeilschool is uniek door de mix van persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme. Ooit begonnen met 2 zeilboten, nu uitgegroeid tot een veelzijdige vloot met in totaal 160 boten met meer dan 19 bootsoorten, waaronder een sloep, motorbootjes, kano’s, windsurf- en SUPboards. Dus voor ieder wat wils, ook voor bedrijven, scholen en particulieren die een evenement of feestje willen organiseren. Wij, Peter en Famke de Wit, Harmon de Lange en Bella van Erp zijn het kern- en organisatieteam van de zeilschool. Bijgestaan door o.a. opleider Sebastiaan Sargis, Teun Los, Sipke Meijer en wat meer op de achtergrond Peter’s vrouw & klankbord Wilma.

En van niet te schatten waarde is natuurlijk ons horecateam en de ruim 100 enthousiaste instructeurs (vrijwilligers) die altijd maar weer klaarstaan. Met elkaar vormen wij een groep fijne, betrokken mensen! In de warme zeilschoolsfeer waar plezier, professionaliteit, respect en vertrouwen centraal staan, voel jij je vast snel thuis!

Van links naar rechts is te zien; Harmon de Lange, Peter de Wit, Famke de Wit en Bella van Erp. Deze groepsfoto is gemaakt in een Optimist tijdens ons 50-jarig jubileumfeest..

In de warme zeilschoolsfeer waar plezier, professionaliteit, respect en vertrouwen centraal staan, voel jij je vast snel thuis!