Maak kennis met ons zeilschoolteam!

Peter de Wit, opleider en trainer, is al sinds 1968 de trotse en inspirerende zeilschoolhouder van Zeilschool Aalsmeer. Sinds 1 januari 2018 is zijn dochter Famke de Wit mede-eigenaar.

Onze zeilschool is uniek door de mix van persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme. Ooit begonnen met 2 zeilboten, nu uitgegroeid tot een veelzijdige vloot met in totaal 160 boten met meer dan 19 bootsoorten, waaronder een sloep, motorbootjes, kano’s, windsurf- en SUP-boards. Dus voor ieder wat wils, ook voor bedrijven, scholen en particulieren die een evenement of feestje willen organiseren. Wij, Peter en Famke de Wit, Harmon de Lange, Sebastiaan Sargis en Rutger van Weeren zijn het kern- en organisatieteam van de zeilschool. Bijgestaan door onder andere Sipke Meijer, Laura van Unen en wat meer op de achtergrond Peter’s vrouw & klankbord Wilma.

En van niet te schatten waarde is natuurlijk ons horecateam en de ruim 150 enthousiaste instructeurs (vrijwilligers) die altijd maar weer klaarstaan. Met elkaar vormen wij een groep fijne, betrokken mensen! In de warme zeilschoolsfeer waar plezier, professionaliteit, respect en vertrouwen centraal staan, voel jij je vast snel thuis!

In de warme zeilschoolsfeer waar plezier, professionaliteit, respect en vertrouwen centraal staan, voel jij je vast snel thuis!