Zeilboot huren

Onze verhuurvloot is zeer gevarieerd en goed onderhouden. We hebben voor elke doelgroep wel een passende zeilboot te huur waar je een fantastische dag in kunt beleven. Bij het huren van een zeilboot verwachten wij een minimale vaardigheid van NWD-2+, CWO-2 of vergelijkbare ervaring. Bij meer wind (vanaf 4 bft) is soms een hoger zeilniveau noodzakelijk. Wij vragen een borg (onderpand) die je bij voorkeur per pin kunt voldoen bij het afhalen van de boot. Na het inleveren krijg je deze per pin retour.

Kielboten

Randmeer is een snelle kielboot met ophaalbaar zwaard en trapeze, die zowel geschikt is om heerlijk in te touren als wedstrijden mee te varen. De perfecte boot voor de sportieve kielbootzeiler (maximaal 5 volwassenen per boot).

randmeer-verhuur

De Valk en de Flytour zijn stabiele kielboten waar je gemakkelijk mee weg zeilt. De boten zijn stabiel en liggen rustig in het water. De ideale boot om een dagje rond te touren op de Westeinderplassen (maximaal 4 volwassenen per boot).

flytour-verhuur

Zwaardboten & catamarans

Laser Pico / RS Zest

De Pico en Zest zijn zowel alleen (met grootzeil) of met z’n tweeën (met grootzeil en fok) te varen. Deze speelse boot is geschikt voor de enigszins gevorderde volwassenen en de (enigszins) gevorderde jeugd. De boot kan omslaan, maar als je wil, kun je ‘m vrij gemakkelijk rechtop houden.

Laser 1-mans

De Laser 1-mans is de (Olympische) zwaardboot voor gevorderde zwaardbootzeilers. Een lichte, sportieve boot die gemakkelijk planeert met keuze uit drie zeilen: standaardzeil, radiaalzeil en 4.7 zeil (voor jeugd of zwaar weer). Nog niet toe aan de Laser? Huur een Laser Pico of RS Zest.

Laser 1mans

Laser Vago / 2000

Voor de sportieve, gevorderde zwaardbootzeilers die liever samen varen dan alleen, hebben we de Laser Vago en Laser 2000. Beide boten zijn uitgerust met een grootzeil, rolfok, gennaker en trapeze. Beide boten slaan gemakkelijk om; de Vago is wat instabieler dan de 2000

RS Cat14

De RS Cat14 is een sportieve catamaran; uitgerust met doorgelat grootzeil, fok, gennaker en een trapeze voor de bemanning. Een leuke boot voor actieve zeilers die wel van snelheid houden. Nog weinig ervaring op een catamaran? Boek een les op de RS Cat 14 of de Nacra 570.

Jeugd zeilboten

Optimist

De meest bekende jeugdboot is de Optimist. Je bent kapitein op eigen boot! Deze boot kun je bij ons huren als je in bezit bent van NWD-2+ of CWO-2 of een gelijkwaardige ervaring hebt. Bij verhuur zijn ouders zelf verantwoordelijk voor hun kind(eren).

optimist

RS Tera

De RS Tera is een sportieve jeugdboot voor kinderen tot ongeveer 14 jaar. De boot slaat gemakkelijk om; neem je wetsuit mee of huur er een bij ons. Bij verhuur zijn ouders zelf verantwoordelijk voor hun kind(eren).

rstera-verhuur

Laser Pico / RS Zest

De Pico en Zest zijn zowel alleen (met grootzeil) of met z’n tweeën (met grootzeil en fok) te varen. Deze speelse boot is geschikt voor de (half)gevorderde jeugd vanaf 11 jaar. Bij verhuur zijn ouders zelf verantwoordelijk voor hun kind(eren).

Laser pico / RS zest

RS Feva

De RS Feva is uitgerust met een grootzeil, fok en gennaker en geschikt voor de gevorderde jeugd. Een speelse tweepersoons boot voor actieve zeilers tussen de 12 en 16 jaar. Bij verhuur aan jeugdigen zijn ouders verantwoordelijk voor hun kind(eren).

Naast zeilboten verhuren we ook surfplanken, SUP’s, kano’s, motorboten en een 6-persoons sloep.
Heeft u vragen over de huur van een boot? Neem gerust contact met ons op.