Bedrijfsevenementen

teambuilding – netwerken – personeelsfeest – bedrijfsfeest – receptie – vergaderruimte

Voor elke gelegenheid kun je met je bedrijf bij ons terecht; we zijn flexibel en passen het arrangement aan jullie wensen aan. Met of zonder wateractiviteit? Met of zonder borrel? Laat ons weten hoe jullie ideale dag eruit ziet. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen!

De bijzondere setting, onze ruime ervaring en persoonlijke aandacht maken dat jij en je gasten een onvergetelijke dag zullen hebben.

Zeilschool Aalsmeer: actief, ontspannend en verbindend!

Wij bieden:

  • Een prachtige vergaderplek

  • Bedrijfsevenementen op maat gemaakt
  • Professionele begeleiding op het water

  • Een mooie locatie, ook voor teambuilding

Neem vrijblijvend contact met ons op
Je team sterker maken? Patronen doorbreken? De samenwerking verdiepen? Bij Zeilschool Aalsmeer een breed aanbod van sportieve activiteiten, waarmee collega’s en medewerkers uit de ‘comfortzone’ worden gehaald, plus energie en inspiratie opdoen.

Teambuilding

Iedere manoeuvre is inzichtgevend en hoe meer je op elkaar bent ingespeeld, des te beter de resultaten, en is daarmee gelijk aan de processen binnen het bedrijfsleven! Daarom leent watersport zich zo goed voor teambuilding: de boot als metafoor. Onze taal is niet voor niets doorspekt met uitdrukkingen als: op koers liggen, de wind mee hebben, overstag gaan, vastlopen en vlot trekken…

Wedstrijdelementen zet de samenwerking op ‘scherp’ en maken zaken als competitieve krachten, natuurlijk leiderschap en humor zichtbaar.De sleutel ligt bij het op koers blijven en het verleggen van de koers, in een goede samenwerking en duidelijke communicatie, gebaseerd op wederzijds respect.

Een jubileum, afscheidsreceptie, jaarlijkse afsluiting of een feest als waardering voor de inzet van jouw medewerkers?!
De combinatie met een watersportactiviteit geeft extra dimensie. Denk bijvoorbeeld aan een kielboottocht, een sloeprondvaart of een ludieke activiteit, zoals het ‘surfplankrennen’ of de ‘kano-estafette’. Onze vloot is zeer gevarieerd, dus mogelijkheden te over!

Wil jij de klanten en zakenrelaties laten ervaren hoe belangrijk zij voor jouw bedrijf zijn? Maak dit concreet, ga met hen het water op en schenk iedereen een onvergetelijke dag. Denk aan een zeiltocht door het schitterende natuurgebied van de Westeinderplassen, waarbij je onderweg van boord stapt om de Aalsmeerse historische tuin of de fraaie watertoren te bezoeken.En sluit de dag af met een aangeklede borrel.