Overzicht volwassenen lessen

Ontdek de wereld van het zeilen of vergroot je kennis van deze fantastische sport. Dus zoek een zeilcursus die bij jou past. We hebben grote passie voor het geven van zeillessen. Het doel van onze lessen is om jou het samenspel over te brengen van wind, water en je boot. Tijdens de zeillessen voor volwassenen staan Kwaliteit, veiligheid en ‘leren met plezier’ voorop. Zeilschool Aalsmeer heeft een ruim aanbod van lesmogelijkheden en een gevarieerde vloot, waardoor er voor ieder wat wils is. Op deze pagina is een overzicht te vinden van de verschillende bootsoorten die wij aanbieden als zeillessen voor volwassenen.

Kielboot

Typerend van de kielboot is zijn stabiliteit, veelzijdigheid en dat je hem met bemanning vaart. Samen zeilen betekent veel leren van de instructeur in de boot én van elkaar!

Windsurfen

Windsurfen is een intense ervaring van eenheid met golven en wind. Eenmaal de basis te pakken ben je, voordat je het weet, net zo ‘surfgek’ als onze instructeurs.

Catamaran

Ervaar de snelheid en de sensatie van het zeilen met onze Nacra 570 Catamaran; dit is de snelste boot van onze vloot, uitgerust met twee trapezes en een gennaker.

Laser 1-mans

Kun je al zeilen en houd je van snelheid? Ontdek dan de spectaculaire kant van het Laserzeilen en leer o.a. planeren en rollen met de boot. Met beginners starten we meestal in de RS Zest.

Laser 2-mans

Voor de meer gevorderde zeilers is het de uitdaging om met z’n tweeën te gaan rollen bij de overstag en gijp, in de trapeze te staan, te planeren en te leren varen met gennaker.

29er

Voor de vergevorderde zwaardbootzeiler. De 29’er staat garant voor veel spektakel en is een grote uitdaging voor de ervaren zeilers; planeer je zo weg of wordt het zwemmen?

Wist je dat we ook ‘s avonds lesgeven?

‘s Avonds is het vaak rustig op het water en zijn de meest prachtige luchten te zien. Wil je na je werk komen uitwaaien of komt het overdag gewoon niet zo goed uit, informeer dan naar de avondlessen.

Online zijn onze privélessen te boeken van 10-13 of van 14-17 uur. Wil je op een ander tijdstip of bijvoorbeeld ‘s avonds komen varen, bel of mail ons dan om een afspraak te maken.