Onze verhuurvloot is zeer gevarieerd en goed onderhouden. We hebben voor elke doelgroep wel een passende boot of plank waar je een fantastische dag op kunt beleven. Wij vragen een borg die je contant kunt achterlaten of kunt pinnen en als onderpand een legitimatiebewijs, rijbewijs of iets anders waardevols.

Windsurfset

Heb je minimaal CWO-II windsurfen of vergelijkbare ervaring? Dan kun je bij ons een surfsetje huren met keuze uit verschillende zeilen (1,0 m² – 6,4 m²) en planken (2,90 m – 3,60 m).

windsurf
Reserveer

Wing-/windsurfset gevorderd

Ben je een gevorderde surfer (CWO-III windsurfen of vergelijkbare ervaring)? Dan hebben we een ruime keuze uit boards en zeilen. Toe aan een nieuwe uitdaging? Kom leren windfoilen!

Reserveer

Windfoilboard

Ben je een gevorderde windsurfer en heb je al ervaring met foilen? Dan kun je bij ons een foilboard huren (exclusief zeil). Wil je leren windfoilen? Boek een clinic!

Windfoilboard
Reserveer

SUP

Kun je al suppen? Huur een SUP-board en ontdek de prachtige natuur van de Westeinderplassen en de vele slootjes. Behoefte aan uitleg? Boek dan een clinic.

sup
Reserveer

Eenpersoons kano

Toe aan een ontspannen dag op het water? Ontdek de natuur van de Westeinderplassen vanuit een kano en geniet van alles wat je tegenkomt.

kano
Reserveer

Tweepersoons kano

Toe aan een ontspannen dag op het water? Ontdek de natuur van de Westeinderplassen vanuit een stabiele 2-persoons kano en geniet van alles wat je tegenkomt.

dubbel-kano-verhuur
Reserveer

Naast SUP’s, surfplanken en kano’s verhuren we ook zeilboten, motorboten en de 6-persoons sloep.
Heeft u vragen over de huur van een boot? Neem gerust contact met ons op.