Een dagje wat anders? Als je iets unieks wilt doen dan kan je bij ons een SUP, kano of wing huren! Stand Up Paddling is fantastisch wanneer het erg zonnig is maar de wind niet van zich laat horen. Ook hebben we een voorraad aan kano’s met voor ieder wat wils. Voor de fanatiekeling hebben wij zelfs de hypermoderne wings in combinatie met foiling boards om keihard over het water heen te scheren! Er zijn natuurlijk ook diverse windsurfboards en windfoil boards beschikbaar in allerlei maten en zeilgroottes. Ben je hier nog niet ervaren in dan zijn er uiteraard ook lessen mogelijk van een van onze zeer ervaren instructeurs!

Wij vragen een borg (onderpand) die je bij voorkeur per pin kunt voldoen bij het afhalen van de boot. Na het inleveren krijg je deze per pin retour.

Windsurfset

Heb je ervaring met windsurfen? Een beginners set kun je huren vanaf NWD-2+ / CWO-2 (of vergelijkbaar), een gevorderde set vanaf NWD-4 / CWO-3. Er is keuze uit verschillende zeilen (1,0-6,4 m²) en planken (2,90-3,60 m).

windsurf

Windfoilboard

Ben je een gevorderde windsurfer en heb je al ervaring met foilen? Dan kun je bij ons een foilboard huren (inclusief of exclusief surfzeil). Kun je windsurfen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan leren windfoilen!

Windfoilboard

Wingfoil set

Een wingfoil set (wing + foilboard) kun je bij ons huren als je voldoende ervaring hebt om upwind te varen. Er is ruime keuze uit boards en wings. Wil je voor het eerst kennismaken met wingfoilen? Boek dan een wingclinic!

Wing-foilen

SUP

Kun je al suppen? Huur een SUP-board en ontdek de prachtige natuur van de Westeinderplassen en de vele slootjes. Behoefte aan uitleg? Boek dan een clinic.

sup

Eenpersoons kano

Toe aan een ontspannen dag op het water? Ontdek de natuur van de Westeinderplassen vanuit een kano en geniet van alles wat je tegenkomt.

kano

Tweepersoons kano

Toe aan een ontspannen dag op het water? Ontdek de natuur van de Westeinderplassen vanuit een stabiele 2-persoons kano en geniet van alles wat je tegenkomt.

dubbel-kano-verhuur

Naast SUP’s, surfplanken en kano’s verhuren we ook zeilboten, motorboten en de 6-persoons sloep.
Heeft u vragen over de huur van een boot? Neem gerust contact met ons op.