Bij ons ben je op de juiste steiger om een sloep of motorboot te huren, op niet al te grote afstand van Amsterdam zijn wij erg geschikt voor een lekker dagje uit in de natuur! Of je nou liever over het water scheert op een surfplank, rustig gaat vissen of lekker plonsen vanuit een sloepje het kan allemaal! Een sloepje of motorboot huren is snel geregeld en je bent dus zo het water op!

De grote sloep wordt verhuurd inclusief schipper voor extra comfort en veiligheid, dan kan je zelf maximaal genieten in alle rust!

Onze verhuurvloot is zeer gevarieerd en goed onderhouden. We hebben voor elke doelgroep wel een passende boot of plank waar je een fantastische dag op kunt beleven. Wij vragen een borg die je contant kunt achterlaten of kunt pinnen en als onderpand een legitimatiebewijs, rijbewijs of iets anders waardevols.

6 persoons Sloep

De luxe 6-persoons is te huren als je ervaring hebt met varen in een motorboot of sloep. Geniet van een heerlijke dag op het water in deze boot met comfortabele kussens en zwemtrap. Uiteraard krijg je uitleg over de boot en het vaarwater.

Sloep
Reserveer

12 persoons Sloep inclusief schipper

De luxe 12-persoons is te huren inclusief schipper. Geniet van een heerlijke onbezorgde dag op het water in deze boot met comfortabele kussens, ligbed, buiskap en muziekinstallatie.

Reserveer

Motorboot

Kom genieten van de prachtige Westeinderplassen in een van onze gemakkelijk te besturen motorboten. De boot is geschikt voor maximaal 4 volwassenen. Je krijgt van ons voor vertrek uitleg over de boot en het vaarwater.

motorboot-verhuur
Reserveer deze boot

Naast motorboten verhuren we ook zeilboten, SUP’s, surfplanken en kano’s.
Heeft u vragen over de huur van een boot? Neem gerust contact met ons op.