Kinderpartijtje

Vier samen met je vriendengroep een spetterend waterfeest! Kies voor een Optimist-, Pico/Zest-, kielboot-, kano-, SUP- of surffeest. Een ochtend of middag vol gezelligheid met een ervaren instructeur die er plezier in heeft om jullie veilig te begeleiden. Optioneel kan een motorboot of sloepje of een kano of SUP gehuurd worden, zodat ouders ook mee het water op kunnen.

Hoe ouder je bent des te stoerder ziet het programma eruit. Spreek je wensen uit en samen kijken wij hoe we die gaan invullen; wij zorgen dat jij het goed hebt en dat iedereen een te gekke herinnering meeneemt. Wist je dat je achteraf gezellig een (kinder)feestmenu kan eten op het terras?

We hebben graag persoonlijk contact met je als je je verjaardag bij ons viert. Je kunt voor een reservering en meer informatie contact met ons opnemen.

De kinderen krijgen:

  • Een origineel programma vol plezier en actie
  • Limonade en snoepjes

  • Professionele begeleiding

• Ervaren begeleiding
• Boot/board/peddel/surfset/zwemvest
• Gebruik wetsuit bij Pico/Zest-, Surf-, en Supfeest
• Limonade en snoepjes voor onderweg

Huur een boot voor de ouders: zie tarieven bij verhuur

Het is mogelijk om eerder te arriveren en op het terras of in de loods (zelf meegebrachte) taart te eten en een cadeaumoment te doen. Neem gerust contact met ons op als je andere wensen hebt.

Meestal beginnen we rond 14.00 uur met het feest en zijn we om 17.00 uur klaar. Er wordt 2,5 tot 3 uur gevaren. Kies je ervoor om het kinderfeestmenu te eten na het zeilen, dan ben je rond 17.30u klaar.
Een feestje kan ook op een ander tijdstip beginnen; informeer gerust naar de mogelijkheden.

Vaar je in de Optimist, dan ga je misschien wel naar één van de vele eilandjes om een gezellig spel te spelen. Ook als je kiest voor de Kielboot, Pico, Kano, Surf of Sup leg je tijdens een heerlijke tocht aan op een eiland. Je mag vanzelfsprekend zoveel mogelijk zelf doen. Natuurlijk zorgen we voor een spetterend zwemmoment als het weer het toe laat én dat er limonade en snoepjes meegaan.

Kinderpartijtje (3 uur)tarief
Kielbootmaximaal 5 kinderen per boot, prijs per boot € 125,-
Optimist, Laser Pico/RS Zest of windsurfen 2 t/m 6 kinderen€ 150,-
meerprijs per extra kind€ 25,-
SUP of kano (vanaf 5 kinderen)2 t/m 6 kinderen€ 105,-
meerprijs per extra kind€ 18,-
Feestmenu (patat, snack, limonade & ijsje)per kind € 6,-