Wij bieden in 2024 de volgende voordeelkaarten aan:

Verhuur:

Voordeel huurkaarten zijn 12 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Je bestelt de kaart via de mail of wanneer je een boeking doet, mag je in het opmerkingenveld aangeven dat je van een voordeel huurkaart gebruik wil maken. Wij maken dan de rest in orde.

Seizoenshuurkaarten zijn 1 vaarseizoen geldig. Gedurende het vaarseizoen kun je onbeperkt 1 kielboot huren op basis van beschikbaarheid. Bij de ‘seizoenshuurkaart individueel’ moet altijd ten minste degene op wiens naam de huurkaart staat aanwezig zijn. Van de ‘seizoenshuurkaart bedrijf’ kunnen alle collega’s binnen het bedrijf gebruikmaken. Van alle huurders (schipper) verwachten we een minimale vaardigheid van CWO-II of vergelijkbare ervaring. Bij meer wind (vanaf 4 bft) is soms een hoger zeilniveau noodzakelijk. Je bestelt de kaart via de mail.

Les:

Voordeel leskaarten zijn 12 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. De dagen of dagdelen kunnen naar keuze worden ingepland. Groepslessen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen doorgaan bij minimaal 3 deelnemers. Je bestelt de kaart via de mail of wanneer je een boeking doet, mag je in het opmerkingenveld aangeven dat je van een voordeel leskaart gebruik wil maken. Wij maken dan de rest in orde.

*Geldig voor de RS Tera, Laser Pico, RS Zest, RS Feva, RS Cat14, windsurfen en alle Lasersoorten. Op de Nacra 750 en 29-er skiff wordt alleen privéles gegeven.