Bij een privéles krijg je één dag of dagdeel (3 uur) les. Niet in groepsverband, maar individueel.

Waarin? Mogelijk in alle bootsoorten.
Hoe lang? Een dag of dagdeel (3 uur).
Wanneer? Het hele jaar door, zowel overdag als in de avonduren. Neem voor een avondprivéles contact op met de zeilschool.
Wat? Het lesprogramma is geheel af te stemmen op jouw wensen en niveau.
Met wie? Bij een privéles ben jij de enige cursist en heeft de instructeur alle aandacht voor jou.

Wil je samen met een ander de privéles volgen? Dat kan natuurlijk ook! In de kielboot mag je drie extra cursisten meenemen. Voor de overige disciplines betaal je een meerprijs per persoon.

Heb je al eerder bij ons gezeild? Neem dan je CWO vorderingenstaat of diploma’s mee. Lever deze in bij je instructeur aan het begin van de les. Na het aftuigen, schoonmaken en omkleden, wordt de dag samen met de instructeur geëvalueerd. Bij de evaluatie worden de CWO vorderingenstaten ingevuld. Nieuwe cursisten krijgen van ons een vorderingenstaat aan het eind van de les.

Wist je dat…

  • Wij ook lesgeven op eigen schip (zeil- en motorboot)? Het is mogelijk om zowel vanaf de zeilschool, als vanaf de eigen haven te starten. Bij interesse kun je een mailtje sturen naar info@zeilschoolaalsmeer.nl. Vertel daarin welke wensen je hebt. Wat zou je willen oefenen? Dan zoeken we een geschikte instructeur. De kosten zijn € 60,- per uur, exclusief reistijd.
  • Er een privélesvoordeelkaart is? 9 uur privéles voor de prijs van 8! Vraag ernaar bij de zeilschool.

Interesse in een privéles? Je kan je les hier boeken.