CWO & VDWS diploma’s

Cursisten tot en met 13 jaar krijgen de eerste keer dat ze bij ons een meerdaagse cursus volgen een CWO Watersportpaspoort. Je eigen diplomaboekje waarin jij al je zeildiploma’s kunt verzamelen! Alle vorderingen die je behaalt worden bijgehouden op een vorderingenstaat van het CWO, deze neem je de volgende keer weer mee, zodat we verder kunnen gaan op jouw niveau.

Heb je alle vorderingen behaald? Dan krijg je een diplomazegel in je boekje.

Basisdiploma VDWS International

Zeilschool Aalsmeer is een professionele zeil-, surf- en catamaran vaarschool, erkend en gecontroleerd door de stichting Commissie Watersport Opleidingen (CWO), plus de internationale organisatie Verband Deutsche Wassersport Schule (VDWS).

Stichting CWO
De CWO is een overkoepelende organisatie van belangenverenigingen op het gebied van de watersport: de HISWA en het Watersportverbond. De CWO is erkend door World Sailing. De CWO diplomalijn geniet hierdoor internationale bekendheid. De CWO-erkenning staat garant voor een uitstekende opleidingskwaliteit en een uniforme manier van diplomering. Zeilschool Aalsmeer voldoet dus aan alle controle-eisen, gesteld aan accommodatie, lesmateriaal, instructeurskwalificaties en instructieniveau.
De CWO komt ter controle geregeld onverwachts langs; om de CWO-erkenning te blijven behouden, werken we constant aan vernieuwing en verbetering.

VDWS International
Het VDWS is een internationaal opleidings- en diplomeringssysteem voor consument én instructeur. Met het VDWS-diploma (Grundschein) kun je wereldwijd bij meer dan 400 VDWS scholen je zeil- of windsurfopleiding vervolgen, een boot/surfplank/catamaran huren.