COVID-19 maatregelen bij Zeilschool Aalsmeer

De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat voorop. Wij volgen de coronaprotocollen die opgesteld zijn door het RIVM, Watersportverbond en de branchevereniging HISWA-RECRON.

Blijf thuis bij klachten zoals keelpijn, hoesten, niezen, neusverkoudheid, benauwdheid of verhoging/koorts.

Buiten sporten is voor alle leeftijden toegestaan. Aan boord hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je mag met meer personen in de boot. In de zomerweken spreiden we de begin-, pauze- en eindtijden zodat op de wal de 1,5 meter gewaarborgd blijft.

Maatregelen op ons terrein

  • Volg alle maatregelen van het RIVM: hoest en nies in je elleboog, was vaak je handen met zeep en desinfecteer ze met de beschikbare middelen die bij iedere ingang van onze ruimtes staan.
  • Geef elkaar de ruimte! Iedereen vanaf 13 jaar houdt op de wal minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers.
  • Gebruik de looproute.
  • Wij vragen om na het toiletbezoek alle aangeraakte delen te ontsmetten.

Begeleiders & ouders mogen weer op ons terrein. Als het te druk dreigt te worden (meer dan 50 personen) dan vragen we je te wachten bij de balie op het toegangspad. Een contactmoment over je kind is zeker mogelijk.

Onze horeca en terras is weer geopend.

Groepen en schoolklassen

Wij kunnen grotere groepen, ook schoolklassen, een veilig arrangement bieden. Zo nodig spreiden we de begin-, pauze- en eindtijden zodat op de wal de 1,5 meter gewaarborgd blijft.

  • 5 tot 6 leerlingen mogen samen met een instructeur in een kielboot.
  • Leerlingen mogen samen in een 2- of 3-mans zwaardboot of alleen in één van de andere boottypes (Optimist, Pico, Zest).
  • Begeleiders van schoolklassen mogen mee ons terrein op.

zeilles – windsurfles – suppen – kanoën – verhuur
individueel – groepen – schoolklassen

Maak eerst een afspraak!

.

We volgen de protocollen die opgesteld zijn door het RIVM, Watersportverbond en de branchevereniging HISWA-RECRON. Wanneer veligheidsregio Amsterdam-Amstelland nieuwe maatregelen afkondigt, voeren wij deze door en zullen jullie hiervan op deze pagina op de hoogte houden.