Wingfoil clinic compleet

Wil je nou écht en start maken met de nieuwste en gaafste watersporten van het moment? Kom dan bij zeilschool Aalsmeer voor een complete beginner to winner wingfoil cursus!

De cursus wordt aangeboden in samenwerking met F-One BNLX, in stapjes leer je op F-One materiaal eerst los van elkaar wingsurfen en foilen los door wingsurflessen op een surfplank met zwaard en foilen achter de motorboot, als je op beide vlakken bedreven genoeg bent worden de twee facetten gecombineerd en kan je onder begeleiding van een instructeur de fijne kneepjes van het wingfoilen leren, van rechtdoor vliegen tot op snelheid de bocht om!

De Cursus is toegankelijk voor iedereen met een beetje balans en affiniteit (of heel veel enthousiasme) voor watersport, de duur zal afhankelijk zijn van je leercurve! De winglessen worden gegeven op een combinatie van het nieuwste van het nieuwste F-One materiaal (Gravity 2200 & Phantom 1780 foils, Rocket Air en Papenoo boards en Swing 4.2 & 5.0 & 6.0 m2) en grote windsurf lesplanken met zwaard.

De verwachting is dat een beginnende watersporter ongeveer 8 lessen nodig heeft, een gevorderde windsurfer of kiter zal in 3-4 lessen klaar zijn zelfstandig het water op te gaan.

Locatie: Zeilschool Aalsmeer
Niveau: Beginner en gevorderde watersporter!
Meenemen: zwemkleding, handdoek (lang wetsuit, schoentjes)
Tarief: De kosten bedragen € 120,- voor 2,5uur 2e persoon € 50,-