Windfoilen

Zeilschool Aalsmeer was de éérste in nederland om windfoil clinics aan te bieden, voor 2021 gaan wij hier mee door! Vanwege de samenwerking met F-One BNLX is al het windfoil materiaal vervangen door de nieuwste carbon foils en boards van F-One, welke in samenwerking met onze instructeurs voor een groot deel ontworpen en ontwikkeld zijn! Wil je leren windfoilen dan zit je dus bij Zeilschool Aalsmeer dus op de juiste plek voor expertise op het gebied van techniek én materiaal. Wij bieden clinics voor de beginnende foiler die de eerste meters wilt maken, maar ook voor de gevorderde windfoiler die toe is aan gijpen, downwind 360 of zelfs de eerste sprongetjes!

Voor de lessen maken wij gebruik van F-One RocketWind 135, 120 en 105L boards, F-One Levo 900cm2 Carbon windfoils en S2Maui Alchemy en Banshee zeilen t/m 6.4m2. Wil je liever met je eigen zeil varen, dat kan ook, als je wat zwaarder bent of de wind onder de 14 knopen graag zelfs!

Windfoil zone
Locatie: Zeilschool Aalsmeer
Niveau: Om deel te nemen aan de foil clinic is het belangrijk dat je kunt planeren, waterstarten, varen met een trapeze en in de voetbanden.
Meenemen: zwemkleding, handdoek (wetsuit, trapeze, schoentjes, je eigen surfzeil wij hebben materiaal tot 6.4 m2)
Genoeg wind? Geef bij je aanmelding aan wat je surfniveau en gewicht is; wij houden de weersvoorspellingen goed in de gaten en bellen je uiterlijk de ochtend van te voren als het niet doorgaat om een nieuwe afspraak te maken. Er is minimaal 10 knopen nodig om te leren foilen.
Tarief: 1,5 uur instructie voor € 99,-  2e  en 3e persoon € 40,- p.p.
Tip: Wil je meer uren les na je 1e clinic? Neem dan extra lessen voor € 120,- per 2 uur, wil je iemand meenemen? dat kan voor € 40,- p.p.