Foilclinic eerste meters

Sinds medio 2020 kun je ook foilen bij Zeilschool Aalsmeer! De foilclinics zijn bestemd voor windsurfers, golfsurfers, kiters & wingsurfers, maar ook voor de sportieveling die zich aan iets nieuws wil wagen! Ook is het een goede opstap om te gaan efoilen!

De eerste meters foilen kan op een rustig (of snel!) tempo achter de boot, daarna afhankelijk van de dicipline en voorkeur door met wingsurfen op board met zwaard, windfoilen of wingfoilen! Voor de overige diciplines brengen we je na de eerste meters in contact met partners die gespecialiseerd zijn op dat gebied. Voor de eerste meters op de foil is watersportervaring niet vereist, maar goede balans en een beetje doorzettingsvermogen is wel een must! Voor de clinics maken we gebruik van de F-One Gravity carbon foils (1800 en 2200) en F-One Papenoo en RocketSup boards van rond de 120L volume.

Locatie: Zeilschool Aalsmeer
Niveau: Beginner met doorzettingsvermogen
Meenemen: Zwemkleding, handdoek (lang wetsuit, schoentjes)
Tarief: De kosten bedragen € 99,- voor 1,5uur clinic, 2e persoon € 40,-
Tip: Wil je meer uren les? Schaf dan een 6 uren voordeelkaart aan, 4 clinics van 1,5uur voor € 320,- voor 1 persoon. Of 2x 3uur les. Je kunt de uren zelf indelen. Stuur een mail om je voordeelkaart aan te schaffen!