Zeilschool Aalsmeer2020-01-23T13:06:18+00:00

Bij ons kun je je eerste zeilervaring opdoen en vanuit daar verder groeien of meezeilen in een gevorderdengroep. We hebben veel verschillende boten waarin wordt lesgegeven op alle niveaus door enthousiaste instructeurs.

Ook voor volwassenen hebben we een breed aanbod aan lessen, zowel eendaagse- als meerdaagse cursussen; recreatief of gericht op diploma’s. Ook kun je bij ons terecht voor het volgen van clinics.

Wij hebben een breed scala (19 soorten) aan boten te huur. Van zeilboten tot SUP-/surfboards en motorboten.

Zeilschool Aalsmeer heeft een ruim aanbod aan lesmogelijkheden, clinics, bootverhuur en arrangementen. Onze zeer gevarieerde vloot ligt aan het schitterende natuurgebied van de Westeinderplassen. Een boeiend en leerzaam vaargebied met grotere en kleinere poelen en ontelbare slootjes.

We hebben grote passie voor het geven van zeillessen. Het doel van onze lessen is de kunst om jou het samenspel over te brengen van wind, water en je boot. Kwaliteit, veiligheid en ‘leren met plezier’ staan voorop. Iedereen, van piepjong tot stokoud en van beginner tot vergevorderd, kan bij ons terecht

Geen les, maar zelf eropuit? Huur één van onze zeil– of motorboten of ontdek de Westeinder per kano, sup-, of windsurfboard. De zeilschool is ook de ideale locatie om je feest te vieren. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

  • 51 jaar ervaring

  • Veilig en betrouwbaar

  • Fijne sfeer en persoonlijke aandacht

  • Goed opgeleide en enthousiaste instructeurs

  • Verhuur en les in 19 verschillende bootsoorten

  • Cursussen op maat: meer of minder dagen zijn mogelijk

  • Erkend door CWO, VDWS, HISWA en het Watersportverbond

  • Professioneel opleidingscentrum voor instructeurs: opleiding, training en bijscholing

Cursuswijzer
Tarieven bekijken
Webcam

Avondzeilen

’s Avonds komen zeilen? Dat kan!
Kom genieten van de rust op de plas en de adembenemende zonsondergang.
Voor meer informatie over privéles in de avonduren of het huren van een boot, kun je ons bellen (0297-320 122) of stuur ons een berichtje.

Feesten en andere uitjes

Je kunt bij ons terecht voor feesten, kinderpartijtjes en zelfs trouwen.
Op zoek naar iets voor je team of bedrijf? We organiseren graag bedrijfsuitjes en teambuilding, met eventueel luxe lunch en BBQ’s.
Ook voor scholen hebben we meerdere opties; van een middagje lol op het water tot een heus kamp.