Wil je graag eens meemaken hoe een dagje zeilen of surfen bij Zeilschool Aalsmeer eruit ziet? Kom dan naar de introductiedag op zondag 21 april of zaterdag 4 mei! Voor beginners (jeugd en volwassenen) organiseren we een eerste kennismaking met de watersport tegen gereduceerd tarief. Schrijf je nu in en beleef een fantastische dag op het water. Maak een keuze tussen windsurfen of zeilen. Bij zeilen kies je uit één van de vele bootsoorten.

Ook ervaren zeilers en surfers zijn van harte welkom! Je kunt in een gezellige sfeer tegen gereduceerd tarief een dag het water op. Ideaal om je vaardigheden op te frissen of een voor jou onbekende bootsoort uit te proberen. Je kunt je hier aanmelden. We kijken uit naar je komst!

Uiteraard zijn we deze dag ook geopend voor bootverhuur en privélessen. Je bent ook altijd welkom voor een drankje op ons zonnige terras of in onze sfeervolle horecakas.