Functie per 1 maart 2021

Wat kun je verwachten: Je werkzaamheden zijn gevarieerd en bestaan onder meer uit het beantwoorden en verwerken van binnengekomen mail, telefoon en aanmeldingen. Je houdt scherp in de gaten of alle lessen de komende periode zijn voorzien van instructeurs en checkt de betalingen. Je houdt overzicht en delegeert waar nodig.

Wie ben jij? Je bent een duizendpoot, proactief, sociaal, en communicatief vaardig: digitaal en live, oplossingsgericht, collegiaal, commercieel, flexibel, stressbestendig en je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je weet ook in drukke tijden de helicopterview te behouden en een 9 tot 5 mentaliteit is je vreemd. Je hebt een representatieve houding naar klanten, cursisten, instructeurs en collega’s. Ruime ervaring met lesgeven in de watersport is een pré.

lees meer